STJEPAN KLJUJIĆ U ČUDU: "Koliko nova Vlada Kantona Sarajevo ima nastavnika, pa to nema nigdje…" (VIDEO)

Bivši član Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Stjepan Kljuić, gostujući na Face televiziji, osvrnuo se na trenutne političke prilike u našoj zemlji.

  • Politika

  • 26. Dec. 2020  26. Dec. 2020

  • 3

U jednom trenutku se fokusirao na dešavanja u Sarajevskom kantonu u vezi s formiranjem nove Vlade. Izrevoltirano je kazao kako je nonsens da se u novoj postavci Vlade Kantona Sarajevo nalazi više ministara koji su završili DIF, nazvavši ih "nastavnicima fizičke kulture".

- Evo sada je napravljena nova Vlada Kantona Sarajevo, gdje je pet nastavnika fizičke kulture. Pa stanite da vam kažem, to nema nigdje na svijetu - kazao je izrevoltirano Kljuić.

Zapravo je riječ o trojici ministara i svi su kandidati Naroda i pravde.

Podsjećamo, Adnan Delić (kandidat NiP-a za ministra privrede) rođen je 1985. godine u Doboju. Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu završio je 2016. godine.

Omer Osmanović (kandidat NiP-a za ministra za boračka pitanja) rođen je 1968. godine. Diplomirao je na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu 2011. godine.

Samir Avdić (kandidat NiP-a za ministra kulture i sporta) rođen je 1967. godine u Sarajevu. Magistar je menadžmenta u sportu, a obrazovanje je stekao na Fakultetu za sport i tjelesni odgoj Univerziteta u Sarajevu.

Pogledajte cijelu emisiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...