SLAVNA PJEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Doživjela napad pa potražila pomoć stručnjaka, dijagnoza nije nimalo dobra…

U težim slučajevima, pacijenti se s vremenom mogu operirati, a dotad probleme rješavati kod kuće ili u bolnici.

  • Show

  • 29. Dec. 2020  29. Dec. 2020

  • 0

Pjevačica Jessie J bila je prisiljena Badnjak provesti u bolnici, i to nakon što je doživjela napad. Naime, 32-godišnja Jessie boluje od Meniereove bolesti, zbog koje se tokom njezinih napada bori s ravnotežom, sluhom i pjevanjem.

Meniereova bolest je, inače, bolest unutrašnjeg uha koja izaziva vrtoglavicu, privremeni gubitak sluha i tinitus. Česti simptomi su vrtoglavica, mučnina, povraćanje, zujanje u uhu i privremeni problemi sa sluhom. Lijeka nema, a simptomi se mogu ublažavati standardnim lijekovima protiv mučnine i vrtoglavice. U težim slučajevima, pacijenti se s vremenom mogu operirati, a dotad probleme rješavati kod kuće ili u bolnici.

Jessie nije mogla sama izaći nakraj sa simptomima bolesti pa je odlučila potražiti pomoć ljekara.

"Probudila sam se, imala sam osjećaj da sam potpuno gluha na desno uho, a nisam mogla ni držati ravnotežu dok hodam. U bolnici mi je rečeno da imam Menierovu bolest. Znam, mnogo ljudi pati od tog stanja, a mnogi su mi se javili i dali mi neke savjete", ispričala je Jessie o svom stanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...