KAPITEN REALA HIT NA INTERNETU: Snijeg pao u Madridu, Sergio Ramos se skinuo do pasa pa objavio video na Twitteru

Španski defanzivac Sergio Ramos ponovo je privukao pažnju objavom na društvenim mrežama.

  • Sport

  • 07. Jan. 2021  07. Jan. 2021

  • 1

Ramos je već nekoliko dana u centru pažnje zbog svog ugovora s Real Madridom, koji istječe na kraju sezone, a još nije postigao dogovor s "kraljevskim klubom" o nastavku saradnje.

Navijači Reala nestrpljivo očekuju rasplet situacije, ali očito je da Ramos i nije toliko zabrinut zbog toga.

Iskusni defanzivac ima ponudu PSG-a i zbog toga je opušten što se tiče pregovora, a to je pokazao i svojim današnjim videom.

Naime, snijeg je danas iznenadio stanovnike Madrida, a to je posebno obradovalo Ramosa. On je odlučio da se skine do pasa i izađe vani te pokaže da mu ni hladnoća ne može ništa.

"Baš volim ljeto", u šali je poručio kapiten Real Madrida putem Twittera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...