TRUMP TRPI UDARAC ZA UDARCEM: YouTube suspendirao kanal odlazećeg predsjednika SAD-a, ali ono što je učinio Twitter, najviše ga je zaboljelo...

Jedino na YouTubeu, od svih većih platformi društvenih mreža, Trump nije bio suspendovan. No, sada se i to promijenilo.

  • Svijet

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

YouTube je suspendovao profil Donalda Trumpa na barem sedam dana, a moguće i duže, nakon što je njegov kanal prekršio pravila ove platforme, objavila je kompanija u utorak navečer.

Posljednji video na Trumpovom kanalu poticao je na nasilje, rekli su iz YouTubea CNN-u, a video je uklonjen.

YouTube je odbio podijeliti detalje videa zbog kojeg je uklonjen Trumpov profil, ali je kazao da će nakon sedam dana ponovno razmisliti o tome. YouTube je, također, uklonio sadržaj s kanala Bijele kuće zbog kršenja pravila, dodaje kompanija.

Jedino na YouTubeu, od svih većih platformi društvenih mreža, Trump nije bio suspendovan. No, sada se i to promijenilo.

Facebook i Instagram uklonili su Trumpove profile na neodređeno vrijeme, dok ga je Twitter zabranio u potpunosti i zauvijek, piše Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...