KRIVOKAPIĆ ODGOVORIO VUČIĆU: „Premijerku Srbije Anu Brnabić ima ko da…“

"Premijerku Srbije Anu Brnabić u Crnoj Gori ima ko da dočeka, ali je pitanje da li će ona naći vremena da dođe", kazao je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić i poručio da Vlada neće odustati od pokušaja da normalizuje odnose sa Srbijom.

  • Regija

  • 25. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je jučer da Ana Brnabić ne može da ode Crnu Goru, jer kako je naveo, nema ko da je dočeka.

Krivokapić je za agenciju Mina rekao da nije pitanje ko će dočekati premijerku Srbije.

“Nego da li će ona naći vremena da dođe i da pozdravi sve one koji bi je rado vidjeli u Crnoj Gori, jer je ona predsjednica Vlade bratske i susjedne Srbije”, naveo je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, građani Srbije i Crne Gore žele da se odnosi normalizuju.

“I našem narodu ne bi trebalo ispostavljati probleme u vidu tehničkih pitanja hoće li premijerku dočekati otpravnik poslova ili ambasador. I u tom formalnom smislu ima je ko dočekati”, rekao je Krivokapić.

On je istaknuo da je poziv i dalje otvoren “za naše najbliže susjede, s kojima dijelimo ljubav i brigu za naše građane, bilo da žive u Srbiji ili Crnoj Gori”.

“Dobrodošla je i ona i svako iz Srbije, jer mi nećemo odustati od pokušaja da normalizujemo odnose dvije države”, poručio je Krivokapić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...