TO MU NIJE TREBALO: Hrabri igrač Atalante u svlačionici ismijavao Ibrahimovića, kad ovo Zlatan vidi, ne piše mu se dobro

Milan je teško poražen od Atalante na domaćem terenu, ali se danima nakon utakmice ne stišavaju tenzije među igračima.

  • Sport

  • 26. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Zlatan Ibrahimović i Duvan Zapata imali su šta da kažu jedan drugom tokom subotnjeg orkašaja Milan - Atalanta.

Gosti iz Bergama slavili su sa 3:0 na San Siru, a Zapata i Ibrahimović su se "zakačili" kada je u sudijskoj nadoknadi Ibra tražio penal, a Kolumbijac mu rekao: "Ne možete završiti utakmicu a da ne dobijete penal. Želite li i 13. penal?"

Ibrahimović je u svom stilu odmah odgovorio: "Šta ti pričaš? Imam više golova u karijeri nego što si ti odigrao utakmica."

Statistika kaže da je Ibrahimović postigao 498 golova, a Zapata odigrao ukupno 371 meč. Razlika između njih je deset godina.

I dok se iz Atalantine svlačionice niko nije oglašavao, Ibri je videom odgovorio Marten de Roon. Nogometaš Atalante je svjestan da nije pametno kačiti se s Ibrom, što je naglasio u opisu videa s golovima Atalante na San Siru.

Očekuje se Ibrahimovićev odgovor...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...