TO MU NIJE TREBALO: Dok se Ibrahimović obračunavao s Lukakuom, bivši igrač Barcelone podmuklo ga je provocirao

Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović umalo su se potukli u finišu prvog poluvremena utakmice italijanskog Kupa između Intera i Milana.

  • Sport

  • 29. Jan. 2021  29. Jan. 2021

  • 0

Ibra je sve započeo kada je Belgijanca nazvao magarcem, zatim je spomenuo njegovu majku i "vudu magiju", na šta Lukaku nije mogao ostati miran.

Opsovao je napadač Intera Ibri ženu i bio je spreman da se fizički obračuna s njim.

I dok se lider "Rossonera" bavio Lukakuom, podmuklo ga je sa strane provocirao Arthuro Vidal, koji je poznat kao prznica na terenu.

Madridski "As" objavio je video na kojem se može čuti i vidjeti Vidal kako iz pozadine dobacuje Ibrahimoviću i naziva ga klovnom.

Lukaku i Ibrahimović su se svađali i nakon kraja prvog dijela. Belgijanac je tada zaprijetio 12-godina starijem kolegi da će mu pucati u glavu.

Italijanski disciplinci su pokrenuli istragu, a eventualne kazne se očekuju u narednim danima. Sigurno je da je Lukaku  suspendovan na jedan meč zbog akumulacije žutih kartona, baš kao i Ibrahimović, koji je dobio crveni karton.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...