PANIKA U RIMU, NAVIJAČI ROME BIJESNI ZBOG POTEZA UPRAVE: "Dajemo Džeku za povrijeđenog igrača i osiguravamo im titulu prvaka"

U toku su pregovori između Intera i Rome o razmjeni koja bi uključivala i Edina Džeku.

  • Sport

  • 29. Jan. 2021  29. Jan. 2021

  • 0

Inter ponovo želi Džeku nakon što se bh. napadač posvađao s trenerom Paulom Fonsecom, a Roma je spremna na dogovor s "Neroazzurrima". Trenutno se govori o razmjeni između Džeke i Sancheza, a to nimalo ne raduje navijače rimskog kluba. Štaviše, bijesni su, jer je vodstvo kluba spremno da pusti kapitena Džeku.

"Ako napravimo ovu razmjenu, potvrđujemo svoju glupost. Dovodimo povrijeđenog igrača i jamčimo Scudetto Interu", jedan je od upečatljivijih komentara Rominih navijača na društvenoj mreži.

"Još jedan bivši napadač u zamjenu za kapitena, golgetera i klasičnog centarfora. Jesmo li stvarno ozbiljni?", pita se, također, jedan od navijača rimskog kluba, prenosi "Correire dello Sport".

"Neka ozbiljni profesionalci Džeko i Fonseca pronađu rješenje za ovih posljednjih šest mjeseci, a onda da u augustu vidimo što učiniti. Samo u Rimu mogu da se događaju ovakve stvari", još jedan je od komentara "Romanista", koji smatraju da će uprava pogriješiti ukoliko pusti Džeku u Inter.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...