GORI INTERNET: Na pomolu je senzacionalan transfer, Edin Džeko nastavlja karijeru u dresu...

Džeko nije u dobrim odnosima s trenerom Fonsecom, a čini se da ga je trener kluba iz Rima prekrižio i da ne računa na njega u narednom periodu.

  • Sport

  • 01. Feb. 2021  01. Feb. 2021

  • 1

Sinan Engin, turski sportski novinar, sinoć je na Beyaz TV-u rekao da bi Edin Džeko mogao u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka potpisati ugovor s turskim Fenerbahceom.

Engin je istaknuo da mu je tu informaciju javio provjeren izvor, koji mu je potvrdio transfere Mesuta Özila i Irfana Cana Kahvecija, koji su potpisali ugovore s Fenerbahceom.

- Moj izvor, koji me je prije bilo koga drugog obavijestio o transferu Mesuta Özila i Irfana Cana, sada mi je poslao poruku i rekao da će Džeko u budućnosti nositi dres Fenerbahcea - kazao je Engin, a ova informacija zapalila je društvene mreže u Turskoj.

Kapiten "Zmajeva" povezivao se sa prelaskom u Inter, ali to je na kraju propalo i ostaje da vidimo jesu li Enginove informacije tačne i hoće li se reprezentativac naše zemlje preseliti u Tursku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...