O OVOME BRUJI AMERIKA: Jedna reklama za vrijeme Super Bowla podigla je veliku prašinu, pogledajte zbog čega su je dočekali na nož (VIDEO)

Oalty, marka zobenog mlijeka, izbacila je tokom Super Bowla reklamu o kojoj ljudi ne prestaju pričati. Nekima je odlična, nekima najgora ikad, ali reakciju je izazvala kod svih.

  • Show

  • 08. Feb. 2021  08. Feb. 2021

  • 0

Reklama od 30 sekundi sastoji se od toga da izvršni direktor kompanije Toni Petersson u polju pjeva pjesmu o mlijeku. I to je to. 

Čim je reklama prikazana, na društvenim mrežama počele su se nizati reakcije.

"Ta je reklama bila toliko loša da nikad više neću kupiti Oatly", "Oatly, volim vaše mlijeko i sve, ali zbog te reklame sam htio iskapiti bocu kravljeg", "Najgora reklama ikad", komentirali su neki kojima se reklama nimalo nije svidjela.

Međutim, bilo je i oduševljenih.

"OK, ovo mi je najbolja reklama dosad, savršen smisao za humor", "Kupit ću sve dionice Oatlyja", "Ovo je bila najčudnija reklama na Super Bowlu ikad i nikad nisam bila sretnija zbog toga", "Ne mogu izbaciti džingl iz glave", pisali su.

A sudeći prema službenoj stranici kompanije nakon što je reklama prikazana, Oatly je ciljao upravo na ovakve reakcije.

alt

"Da, to je zaista bio naš izvršni direktor kako pjeva na Super Bowlu", stajalo je na stranici, a zatim su počeli dijeliti i majice s natpisom: "Stvarno mi se nije svidjela ona reklama Oatlyja."

Pogledajte i sami o čemu se radi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...