NESTVARNE SCENE S EUROPSKIH TERENA: Pogledajte kako su igrači "izvlačili" Hitnu pomoć s travnjaka, sve je počelo nakon intervencije...

U prvom susretu polufinala portugalskog Kupa Braga i Porto su odigrali meč bez pobjednika (1:1).

  • Sport

  • 11. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 0

Porto je imao prednost od devete minute, ali su domaći u 12. minuti nadoknade meča zabili gol i tako su došli do izjednačenja i mnogo boljeg rezultata pred revanš.

Velika nervoza viđena je u ovom meču. Sudija je podijelio osam žutih i dva direktna crvena kartona, oba igračima Porta.

Međutim, ono što je privuklo pažnju je situacija u kojoj su fudbaleri oba tima morali da guraju kola Hitne pomoći koja su se zaglavila na terenu.

 

Nakon teške povrede igrača domaćeg tima Davida Carma, Hitna pomoć je morala da interveniše na terenu. Ipak, nakon reakcije zbog mekoće terena, vozač je ostao u problemu, jer se nije mogao izvući.

Tu su mu u pomoć uskočili igrači. Uspjeli su odgurati kombi s terena i tako su pružili pomoć vozaču.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...