ODVAŽNO: Ovo su čizme koje kraljica Letizia uvijek skriva ispod suknje ili haljine

Letizia u svom ormaru ima crni model Stevea Maddena od brušene kože, koji obožava nositi, ali uvijek ih malo sakrije ispod haljine ili suknje.

  • Žena

  • 11. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 0

Španski kraljevski par prisustvovao je dodjeli nagrada Madridskog udruženja novinara, koja se održala u palači Cybele. Prošle godine otkazana je zbog pandemije pa su ovom prilikom laureatima dodijeljena priznanja za njihov rad u 2019. i 2020. godini.

Letizia je za ovu priliku opet "reciklirala" stare komade iz svog ormara i izgledala sjajno u njima.

Kraljica Letizia uoči dodjele nagradaKraljica Letizia uoči dodjele nagrada (Foto: Getty Images)

Španska kraljica uvijek pronađe način da u svoju garderobu unese neke komade koji, po zastarjelim pravili odijevanja, možda i nisu primjereni za ženu s njezinom titulom, ali ona ih kombinira tako dobro da joj niko ništa ne može prigovoriti.

Kraljica Letizia na dodjeli nagrada u čizmama Stevea MaddenaKraljica Letizia na dodjeli nagrada u čizmama Stevea Maddena (Foto: Getty Images)

Dobar primjer za to su i visoke čizme koje sežu do bedara. Letizia u svom ormaru ima crni model Stevea Maddena od brušene kože koji obožava nositi, ali uvijek ih malo sakrije ispod haljine ili suknje.

Kraljica Letizia svoje najdraže visoke čizma uvijek sakrije ispod suknje ili haljineKraljica Letizia svoje najdraže visoke čizma uvijek sakrije ispod suknje ili haljine (Foto: Getty Images)

Tako je napravila i na ovoj dodjeli nagrada. Kombinirala ih je s plisiranom "ombre" suknjom brenda Reiss, klasičnom crnom majicom te torbicom i kaputom Caroline Herrere, piše Zadovoljna.hr.

Kraljica Letizia u visokim čizmama Stevea MaddenaKraljica Letizia u visokim čizmama Stevea Maddena (Foto: Getty Images)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...