A, RADNIKA NI ZA LIJEKA: Najveća hotelska grupacija u Hrvatskoj traži sezonce, neto primanja iznose čak...

Najveća hotelijerska grupacija u Hrvatskoj "Valamar Riviera" počela je u sklopu priprema za otvaranje sezone tražiti sezonske zaposlenike.

  • Ekonomija

  • 15. Feb. 2021  15. Feb. 2021

  • 1

Garantuje im minimalna neto primanja od 5.000 kuna (oko 1.292 KM) tokom tri do šest mjeseci rada, izvijestili su u petak iz "Valamara".  

Osim novih sezonaca, "Valamar Riviera" je, kako kažu, uspjela zadržati i program cjelogodišnjih primanja za stalne sezonce s kojima nastavljaju i ove godine.

“S obzirom na planirano otvaranje većine 'Valamarovih' hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta do sredine maja, sezonski radnici u 'Valamaru' mogu očekivati između tri i šest mjeseci rada u sezoni 2021.”, poručuju iz "Valamara", uz napomenu da nude i smještaj u "Kući Valamar", tople obroke i druge pogodnosti, kao i da nude široku lepezu poslova, navodi se u saopćenju koje je prenijela agencija Hina.

Prema podacima koje iznose, "Valamar" je u kriznoj 2020. godini u svim svojim objektima ugostio više od 300 hiljada turista, a ni u jednom nisu do sada zabilježili nijedan slučaj prijenosa zaraze koronavirusom.

“Visoki standardi u okviru V Health & Safety programa u 'Valamaru' omogućavaju najviši nivo sigurnosti i zdravlja za goste i zaposlenike, čemu se posebna briga posvećuje i u ovoj godini”, navodi se u saopćenju.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...