GLEDA I NE VJERUJE: Miralem Pjanić u novim problemima, iako je odigrao odlično poluvrijeme, u Španiji bruje o ovome...

Barcelona je u zaostaloj utakmici La Lige savladala Elche sa 3:0, a španski mediji su nakon meča pohvalili igru mladog Pedrija.

  • Sport

  • 25. Feb. 2021  25. Feb. 2021

  • 0

Ovaj tinejdžer ponovo je bio u startnoj postavi Barcelone. Imao je nekoliko odličnih dodavanja, učestvovao u nekoliko sjajnih akcija Barcelone.

Nije prvi put da Pedri dobije pohvale za svoju igru.

Ovo bi moglo predstavljati i novi "problem" za našeg Miralema Pjanića s obzirom na to da je Pedri igrač sredine terena.

Pjanić je sinoć konačno zaigrao u startnoj postavi, ali je zamijenjen na poluvremenu. Rijetke su situacije kad su on i Pedri zajedno na terenu.

U ranijim utakmicama ove sezone, Pedri je dobio šansu ispred Pjanića.

Španski mediji nedavno su pisali o mogućem odlasku Pjanića u Inter, a kako stvari stoje, nije isključeno da naš reprezentativac nakon samo godinu dana napusti Camp Nou.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...