IBRAHIMOVIĆ IZAZVAO BIJES GEJ ZAJEDNICE: Pljušte reakcije sa svih strana zbog OVE URNEBESNE ŠALE

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović našao se na udaru italijanske gej zajednice zbog komentara na Sanremo festivalu.

  • Show

  • 05. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 0

Voditelj Amadeus pitao je Zlatana kako bi organizovao festival u svom domu, a Ibra je imao rješenje.

"Pjevači bi bili u dnevnom boravku, djevojke sa mnom u sobu, a ti bi mi pravio kafu u dnevnom boravku", rekao je Zlatan voditelju Amadeusu.

On ga je potom pitao šta bi radio pjevač Achille Lauoro, koji je inače gej, a Zlatan je ispalio:

"Njega bismo stavili u garažu da pazi na automobile. Lopovi sigurno ne bi ušli i ne bi odnijeli ništa jer bi ga se uplašili", rekao je Zlatan.

Porparol 'Gej Partije' Fabrizio Marrazzo optužio je napadača Milana za homofobiju i diskriminaciju.

"Govorio je pogrdne riječi. To je radio i u Španiji 2010. godine kada ga je novinar pitao je li gej, na što mu je on odgovorio da dovede sestru i da provjeri. Koristio je diskriminujuće i homofobne riječi", rekao je Marrazzo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...