ZDRAVKO MAMIĆ ZA SUTRA NAJAVLJUJE DRAMATIČNA OTKRIĆA: "Vaš dolazak na pres-konferenciju će se isplatiti"

"Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na pres-konferenciju isplatiti, jer ću prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!"

  • Sport

  • 15. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 0

Zdravko Mamić pravomoćno je danas osuđen na šest i po godina zatvora zbog izvlačenja najmanje 116 miliona kuna iz Dinama.

Naime, Vrhovni sud Hrvatske u najvećem je dijelu potvrdio presudu Županijskog suda u Osijeku iz juna 2018., a u kojemu su krivima proglašeni Zdravko i Zoran Mamić, zatim Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar.

A sada se iz naše zemlje javio Zdravko Mamić koji je ovamo pobjegao od hrvatskog pravosuđa. Za sutra u 13 sati najavio je konferenciju za medije.

"Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!", objavio je Zdravko Mamić na Facebooku.

Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13...

Posted by Zdravko Mamić on Monday, 15 March 2021

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...