BUGARIN SE POTPUNO POGUBIO: Asmir Begović otvoreno o spisku selektora "Zmajeva" za predstojeće kvalifikacijske utakmice

"Zmajevi" na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igraju protiv Finske i Francuske, a između tih mečeva odigrat će u Zenici prijateljski susret protiv Kostarike.

  • Sport

  • 18. Mar. 2021  18. Mar. 2021

  • 3

Na spisku Peteva nije se našao golman Bournemoutha Asmir Begović, koji brani u dobroj formi u posljednje vrijeme.

Begović ne krije nezadovoljstvo zbog toga što nije na spisku za naredne mečeve bh. reprezentacije i to je svima dao do znanja u razgovoru za Novu BH.

"Nema tu nekog mišljenja na tu odluku. Šteta, naravno, volio bih da igram za reprezentaciju i da napravimo neke dobre rezultate, ali šta je, tu je. Selektor je tako odlučio, možda nije platio račun kablovske, možda mu Savez nije platio da prati englesku ligu pošto nema mene i Vrančića i šteta je s te strane. No, tu smo, dajemo podršku reprezentacije i nadam se dobrim rezultatima u narednim utakmicama", rekao je Begović za Novu BH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...