VEČERNJI IZVJEŠTAJ IZ KCUS-a: Ponovo visok broj pozitivnih testova u Kantonu Sarajevo...

Ponovo je najviše oboljelih u Kantonu Sarajevo, gdje je još 197 osoba zaraženo. Sa područja USK je 30 novooboljeli, iz Goražda 27, iz Olova troje i iz Ustikoline dvoje novooboljelih.

  • Vijesti

  • 18. Mar. 2021  19. Mar. 2021

  • 1

I nove informacije koje dolaze iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu govore da pandemija koronavirusa ne jenjava u cijeloj Federaciji BiH.

Kako je potvrđeno iz KCUS-a do 18 sati na prisustvo koronavirusa testirano je 465 uzoraka.

Ponovo je na najviše oboljelih u Kantonu Sarajevo gdje je još 197 osoba zaraženo. S područja USK je 30 novooboljeli, iz Goražda 27, Olova 3 i Ustikoline 2 novooboljelih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...