MAMIĆEVE RIJEČI ODJEKNULE DO BARCELONE: Reakcija Miralema Pjanića mnogima se neće svidjeti...

Zdravko Mamić nalazi se ovih dana u centru pažnje javnosti u regionu zbog svega što se dešava oko zatvorske kazne i Dinama.

  • Sport

  • 20. Mar. 2021  20. Mar. 2021

  • 0

On već nekoliko godina živi u Bosni i Hercegovini i odbija da kaznu služi u Hrvatskoj. Sinoć je gostovao na Face televiziji, gdje je otkrio mnoge detalje i optužio razne sudije i ljude za kriminal u njegovom slučaju.

Mamić je bio dosta emotivan i zaplakao je zbog toga što ne može da vidi i zagrli svoju majku.

"Ovo je prvi put da sam zaplakao otkako sam u Bosni. Majka mi je rekla da neće umrijeti dok me ne dočeka", rekao je uplakani Mamić.

Sve ovo oko Mamića prati i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, koji je sinoć na Instagramu storiju objavio kako gleda emisiju te je emotikonom dao podršku sada već bivšem čelniku zagrebačkog Dinama.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...