TEŠKA POVREDA U KAVEZU: MMA borac ostao bez prsta tokom borbe (VIDEO)

MMA borac je prilikom pauze primijetio da je ostao bez gornjeg dijela jednog prsta lijeve ruke.

  • Sport

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

Teška povreda MMA borca, Khetaga Plieva, kada je tokom borbe protiv Devina Goodalea ostao bez prsta, obilježila je američku CFFC priredbu, Cage Fury Fihting Championship, koja se održala jučer u Philadelphiji.

MMA borac je prilikom pauze primijetio da je ostao bez gornjeg dijela jednog prsta lijeve ruke, pa je šok zavladao među službenim komentatorima, Johnom Morganom i CM Punkom, koji nisu mogli vjerovati što se desilo.

Prema pisanju američkih medija, u kavez je ušla i ljekarska služba koja je prekinula borbu, nakon čega su Plieva uputili doktoru. Iako je on htio nastaviti borbu, ali mu to članovi njegovog tima nisu dozvolili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...