POLICIJA BLOKIRALA CAPITOL HILL: Vozač udario u kontrolni punkt, dva policajca povrijeđena... (VIDEO)

Prema informacijama medija, incident se dogodio na jednom od kontrolnih punktova koji su uspostavljeni oko samog Capitol Hilla, koje osigurava policija zadužena za sigurnost ovog područja u Washingtonu.

  • Svijet

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

Američka policija naredila je blokadu Capitol Hilla u Washingtonu nakon novog sigurnosnog incidenta u kojem je vozač automobilom probio kontrolni punkt i udario dvojicu policajaca, prenose američki mediji.

Prema informacijama medija, incident se dogodio na jednom od kontrolnih punktova koji su uspostavljeni oko samog Capitol Hilla koje osigurava policija zadužena za bezbjednost ovog područja u Washingtonu.

"Vozač je automobilom povrijedio dvojicu policajaca na kontrolnom punktu. Osumnjičeni je uhapšen i prebačen u bolnicu, a  povrijeđeni policajci se trenutno nalaze u bolnici", potvrdila je policija Capitol Hilla.

Iako su američki mediji prenijeli informacije da je u blizini Capitol Hilla prije incidenta zabilježena i pucnjava, američka policija do sada nije potvrdila ove informacije.

Za sada, prema informacijama američkih sigurnosnih službi nisu poznati detalji incidenta i razlozi zašto je vozač udario u kontrolni punkt i povrijedio dvojicu policajaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...