MIHAJLOVIĆ POTPUNO VAN SEBE: "Pa, njima bih i ja dao gol, zar je morao on da igra..."

Nakon utakmice njegove Bologne i Intera, Siniša Mihajlović je bio razočaran.

  • Sport

  • 04. Apr. 2021  

  • 0

Bologna je poražena s 1:0 od lidera Serije A unatoč dobroj igri, a srbijanski stručnjak je bio razočaran što je važan igrač njegovog tima, Takehiro Tomiyasu, povrijeđen poslije 34 minute igre, nakon napornog putovanja u Japan i utakmice protiv Mongolije.

Mihajlović pita da li je bilo smisla da Japan računa na ovog defanzivca, budući da su Samuraji igrali protiv neuvjerljivog rivala. Taj meč dobili su sa čak 14:0.

"Pobijedili su 14:0 i pustili Tomiyasua da igra. Zar im je bio potreban? Pa i ja bih dao gol protiv Mongolije", kazao je Mihajlović, pa dodao:

"Ne mogu da se miješam u posao drugih trenera, ali stvarno mislim da se u nekim utakmicama neki igrači mogu i odmoriti".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...