UŽAS U VELIKOJ KLADUŠI; OBJAVLJEN SNIMAK SUKOBA MIGRANATA: Koristili vatreno oružje, ranjen i dječak koji je… (VIDEO)

...u stabilnom stanju.

  • Hronika

  • 05. Apr. 2021  05. Apr. 2021

  • 2

Dva dana nakon sukoba koji se dogodio 3. aprila u večernjim satima u Velikoj Kladuši, a u kojem je teže povrijeđen osmogodišnjak, MUP USK još vodi potragu za počiniocem.

Glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić rekao je kako je u sukobu, osim osmogodišnjaka, ranjen i 24-godišnji mladić iz Afganistana.

"Kod njega je riječ o lakšoj povredi ruke. Za sada nemamo informaciju o počinitelju, osim toga da je riječ o jednom od migranata", kratko je rekao Šiljdedić, dodavši kako će više informacija o sukobu biti dostupno uskoro. Istraga se, kako kaže, nastavlja, piše Klix.ba.

Direktor Kantonalne bolnice Bihać Hajrudin Havić rekao je kako je osmogodišnjak koji je ranjen u sukobu, operisan istu večer kada je i ranjen, odnosno 3. aprila.

"Dječak je u stabilnom stanju, premješten je s intenzivne njege na Odjel dječije hirurgije", rekao je Havić.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...