HIT NA INTERNETU: Svi se smiju Dalmatincu koji je postavio vrata na ulaz u...

Nedugo nakon objave uslijedili su urnebesni komentari.

  • Šareni svijet

  • 05. Apr. 2021  05. Apr. 2021

  • 0

Na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", koja objavljuje smiješne i zanimljive prizore iz svakodnevnog života u Dalmaciji, obično je veselo u komentarima, a fotka vrata u masliniku nije iznimka. 

"Vrata koja čuvaju maslinik od lopova", stoji uz fotku na kojoj se vidi da u masliniku stoje vrata, ali nema nikakve ograde. 

Nedugo nakon objave uslijedili su urnebesni komentari.

"A je to", "E svaka čast. Čovik izbetonira i prag, samo ne vidim je li stavio i zvonce", "Važno da su zatvorena zbog promaje, inače najveće ubojice u povijesti čovječanstva...", "Sve mi se čini da bi se lik, ako zaboravi ključ, vratio doma po njega... samo kažem...", "To je za poštene lopove koji ulaze kroz vrata!", "Hahaha bit će su lupeži odnili ogradu, a vrata nisu stigli, naiša susid", nizali su se komentari. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...