NA OVO SMO DUGO ČEKALI: Stigli novi podaci iz Opće bolnice u Sarajevu, u posljednja 24 sata nije bilo...

U Covid-odjelu Opće bolnice "Pim. dr. Abdualh Nakaš" u Sarajevu hospitalizovana su 132 pacijenta. Tokom prethodna 24 sata, šest pacijenta je otpušteno kući.

  • Vijesti

  • 15. Apr. 2021  15. Apr. 2021

  • 0

U posljednja 24 sata, u Covid-trijažnoj ambulanti pregledano je 65 pacijenata i pruženo 130 usluga. Na bolničko liječenje je primljeno sedam pacijenata.

Trinaest pacijenata je na intenzivnoj njezi, sedam je na poluintenzivnoj, pet pacijenata je na respiratoru i pet na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji.

Radosna vijest je da tokom jučerašnjeg dana nije bilo smrtnih ishoda.

“U ovoj zdravstvenoj ustanovi prethodnog dana je bilo ukupno 904 pregleda, 5.669 pruženih usluga i 13 operacija. Na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo rođene su tri bebe”, saopćeno je iz Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...