TAKO DIVNE: Ovo je 10 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele nagrada Oscar

Iako se 93. dodjela nagrada Oscar odvijala u posebnim sigurnosnim uvjetima, bez publike i velikog broja prisutnih, pozvane dame iskoristile su priliku da se svojim modnim odabirima istaknu na najvažnijem crvenom tepihu u kalendaru.

  • Žena

  • 26. Apr. 2021  26. Apr. 2021

  • 0

Amanda Seyfried odvažila se za modernu inačicu klasičnog holivudskog glamura s raskošnom crvenom kreacijom Armani Privea koja je istaknula njezinu ženstvenu siluetu te dobila mnoštvo komplimenata.

Mnoge poglede privukla je i Regina King u ručno rađenoj haljini modne kuće Louis Vuitton koja je ukrašena s 62.000 šljokica i 8400 kristala, ali i Margot Robbie u vrlo decentnoj haljini sa cvjetnim uzorkom iz Chanela, piše zadovoljna.hr.

Carey Mulligan u Valentinu na Oscarima 2021.Carey Mulligan u Valentinu na Oscarima 2021.(Foto: Profimedia)


Tko se sve našao na ljestvici najbolje odjevenih na ovogodišnjim Oscarima, pogledajte u našoj fotogaleriji, a potom dajte svoj glas vašem favoritu u anketi koja slijedi.

Margot Robbie u Chanelu na Oscarima 2021.Margot Robbie u Chanelu na Oscarima 2021.(Foto: Profimedia) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...