AFRIČKI TIGAR PADE K`O SVIJEĆA: Pogledajte nestvaran nokaut senegalskog hrvača, dovoljan je bio jedan udarac...

Senegalski hrvač Oumar Kane, poznatiji kao Reug Reug, doživio je na bizaran način svoj prvi poraz u MMA karijeri.

  • Sport

  • 29. Apr. 2021  29. Apr. 2021

  • 0

Senegalski hrvač Oumar Kane, poznatiji kao Reug Reug, doživio je na bizaran način svoj prvi poraz u MMA karijeri.

Reug Reug je na One Championship eventu koji je održan u Singapuru poražen od bjeloruskog borca Kirila Grishenka nakon udarca u grlo na kraju druge runde.

Pred ovaj meč Kane je bio ogroman favorit i žestoko je ušao u meč. Dominirao je oktagonom u ovom meču i išao je prema pobjedi, ali uslijedio je zatim udarac koji je promijenio sve.

Grishenko je sa zvukom zvona pogodio Reug Reuga u grlo, ovaj je potom pao na pod u velikim bolovima držeći se za mjesto gdje je dobio udarac.

Nekoliko minuta se Senegalcu ukazivala pomoć. Na kraju nije uspio nastaviti meč i proglašena je pobjeda Grishenka tehničkim nokautom, Reug Reug je dožvio prvi poraz u karijeri.

Vidjet ćemo hoće li naknadno čelnici One Championshipa reagovati i promijeniti ishod meča u no contest. Kane i njegov tim imaju pravo žalbe i neće biti čudno ako je i ulože.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...