KOMŠIĆEV SAVJETNIK UPOZORAVA NA PODMETANJA: "Važna je stabilna i iskrena saradnja stranaka građanskog bloka, mnogi će širiti lažne vijesti da zaustave projekat"

Albin Zuhrić savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića komentarisao je za N1, razgovore o saradnji između pet stranaka centra i ljevice a koji se vode između DF-a, Platforme za progres, SD BiH, GS-a i SPD-a.

  • Politika

  • 02. Maj 2021  

  • 2

On je naveo kako je tačno da se vode pregovori o saradnji nekoliko političkih subjekata, kao i da će se praviti jedan širi građanski blok koji će možda uključivati i veći broj stranaka.

"Ne treba trčati, važno je napraviti stabilnu i iskrenu saradnju. Kao što ne treba ni vjerovati svemu što se pojavljuje u medijima, a svakakvih neistina sam pročitao. Mnogo stranaka i pojedinaca je zabrinuto da se stvara jak politički blok, i činit će što mogu da šire lažne informacije i zaustave projekat u kojem vide opasnost. Ali na njih se ne treba obazirati”, naveo je Zuhrić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...