ZBOG DIVLJANJA NAVIJAČA: Otkazan je večerašnji derbi između Manchester Uniteda i Liverpoola

Najveći derbi engleskog Premiershipa trebao je početi danas u 17:30 sati, ali su nekoliko sati prije početka duela navijači domaće ekipe upali na Old Trafford kako bi spriječili odigravanje derbija s Liverpoolom.

  • Sport

  • 02. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 0

Susret Manchester United - Liverpool na kraju neće biti odigran danas zbog navijačkih nereda koji su se danas desili na stadionu Old Trafford.

Najveći derbi engleskog Premiershipa trebao je početi danas u 17:30 sati, no nekoliko sati pred početak duela navijači domaće ekipe su upali na Old Trafford kako bi spriječili odigravanje derbija s Liverpoolom. Navijači su na taj način iskazali nezadovoljstvo vlasnicima kluba, porodici Glazer, a otišli su toliko daleko da su došli i ispred hotela u kojima su se nalazili igrači i nisu im dozvolili da krenu autobusom na utakmicu. Nakon intervencije policije navijači su rastjerani, a klubovi i vodstvo Premiershipa su održali krizni sastanak na kojem je odlučeno da se susret ipak ne odigra danas, a novi termin će biti naknadno određen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...