SLAVNA GLUMICA IZNENADILA SVE: Halle Berry pojavom digla svijet na noge, a sada je konačno otkrila šta se krije iza svega…

Glumica se već danima zabavlja i šali s obožavaocima koji žale za njezinom dugom, valovitom kosom. Halle Berry konačno je objasnila o čemu se radilo i koja je tajna iza njezine bob frizure.

  • Show

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

Prošetala je crvenim tepihom na Oscarima i definitivno zasjenila većinu drugih zvanica. Halle Berry zabljesnula je u raskošnoj i lepršavoj kreaciji, ali je jedan detalj toliko podijelio javnost da se o njemu priča i danima nakon dodjele. Glumica je oduševila modne znalce pojavivši se u Dolce & Gabbana haljini, kojoj je definitivno dala vlastiti pečat, a zahvaljujući svojoj savršenoj figuri i dobrom raspoloženju, tamošnjim fotoreporterima omogućila je nastanak legendarnih fotografija lepršave kreacije.

No, ono čime je podijelila javnost i zaradila brojne 'kritike' definitivno je frizura, kratki bob sa strogim šiškama nije oduševio njezine obožavaoce. Ubrzo je Halle postala centralni lik memeova i šala koji su se društvenim mrežama proširili poput pravog požara. Mnogi obožavaoci bili su uvjereni da je frizura stvarna, a glumica je na sve odgovorila i snimkom gomile odrezane kose na podu. Sliku kakvu mnogi od nas snimimo u frizerskom salonu nakon šišanja, glumica je podijelila na svom storyju - i time dodala još malo ulja na vatru.

Samo se šalila

No, svi protivnici ovog Berry-looka mogu odahnuti, jer je danima nakon ceremonije vrckava Halle otkrila kako je frizura ipak bila privremena. Uz fotografiju na kojoj se vidi njezina bujna i duga kosa, ostavila je i poruku. "Bob s Oscara... samo sam se šalila", napisala je Halle. Frizura s Oscara, izgleda, samo je jako kvalitetna perika.

Berry se u cijeloj strci očito jako, jako dobro zabavljala danima, jer osim što je u Instagram storyju podijelila snimak odrezane kose, na Twitteru je čak i podijelila jednu objavu te zahvaljivala obožavaocima na smiješnim memeovima koje su dijelili na njen račun.

Ovo nije prvi put da Berry mijenja izgled uz drastičnu promjenu frizure, glumica je prava kameleonka te je uspješno 'isfurala' već sada ikonsku pixie kratku frizuru, kao i brojne duge duljine i stilove kose. No, za sada drži se najnovije formule, meki, razbarušeni valovi sa zlatnim pramenovima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...