JOŠ NIJE GOTOVO: Veliki broj hospitaliziranih u Covid-odjelu sarajevske Opće bolnice, nažalost...

Tokom jučerašnjeg dana, dva pacijenta su primljena na bolničko liječenje u Covid-odjel Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš", a dva su otpuštena kući.

  • Hronika

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 1

Od ukupno 56 pacijenata koliko ih je jutros na hospitalizaciji u Covid-odjelu, tri su na intenzivnoj njezi, devet je na postintenzivnoj, tri su na high flow (visokom protoku kisika), a 21 pacijent je na long Covid-bolničkom liječenju.

Nažalost, proteklog dana je zabilježen jedan smrtni ishod.

U posljednja 24 sata, u sarajevskoj Općoj bolnici rođeno je šest beba, urađeno je 18 operacija, a ukupno su bila 1.124 pregleda i više od pet hiljada pruženih usluga.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...