LUDNICA, ŠTA JE OVO: Pogledajte spektakularan potez Jusufa Nurkića kojim je komentatora bacio u trans

Jusuf Nurkić je odigrao jako dobru utakmicu u pobjedi Portland Trail Blazersa kod Utah Jazza od 105:98.

  • Sport

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Jusuf Nurkić imao je double-double učinak od 11 poena i 15 skokova, a upisao je još šest asistencija, četiri blokade i tri ukradene lopte.

Ipak, ono što je obilježilo njegovu noć u Salt Lake Cityju je spektakularna asistencija za CJ McColluma u posljednjim sekundama prvog poluvremena.

Nurkić je izvodio loptu ispod koša, vidio je otvorenog McColluma na suprotnoj strani parketa i zatim mu je spektakularno asistirao.

McCollum je, srećom, bio precizan i tako je Nurkiću donio jedan od najboljih poteza u NBA ligi protekle večeri.

Na društvenim mrežama Portland Trail Blazersa su oduševljeni pa su kroz šalu poručili da je ime NFL lige, zapravo, Nurk Football League, jer je ovo bio potez u stilu najboljih quarterbeckova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...