BOMBA I U OSMOJ DECENIJI: Neda Ukraden otkrila detalje iz privatnog života i zašto izgleda bolje nego ikad…

Neda ima titulu “seksi bake”, a mnogi se dive njezinoj energiji i atraktivnom izgledu s obzirom na to da je zakoračila u 71. godinu. 

  • Estrada

  • 14. Maj 2021  14. Maj 2021

  • 0

Uprkos pandemiji i svim ograničenjima u muzičkom svijetu, pjevačka diva Neda Ukraden (70) snimala je nove pjesme u beogradskom studiju.

- Posljednju godinu provela sam zapravo više sa svojom divnom obitelji koja mi je nevjerojatna pomoć. Moje dvije unučice i unuk su prekrasni. Vole slušati glazbu, čak i stranu poput Jennifer Lopez, pa i njima pustim svoje pjesme na testiranje. Kći Jelena i zet također preslušavaju, oni posebno vole moju fazu starog pop - kaže Neda za portal "24sata".

- Uložila sam svu ljubav i energiju u to. Potpuno sam oduševljena rezultatom. Spotove sam snimala u jednom od najvećih regionalnih studija, s desetinama statista i plesača. Čak su mi za potrebe pjesme ‘Muchas Gracias’, zahvaljujući ljubaznosti meksičkog veleposlanstva, osigurani i originalni meksički kostimi - kaže Neda Ukraden.

24sataFoto: Privatni arhiv

Neda ima titulu “seksi bake”, a mnogi se dive njezinoj energiji i atraktivnom izgledu s obzirom na to da je zakoračila u 71. godinu. 

- Imam svoje drage vizažiste za veće poslove i prilike, ali inače uzmem stvari u svoje ruke - kaže Neda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...