URNEBESNE SCENE S BH. TERENA: Pogledajte kako izgleda kada pomoćni sudija ne dođe na utakmicu pa stvari u svoje ruke uzme delegat...

Nerealna scene stižu iz petog ranga bh. fudbala.

  • Šareni svijet

  • 17. Maj 2021  17. Maj 2021

  • 0

Radi se o susretu Druge lige Tuzlanskog kantona grupa Sjever. U Mionici su igrali domaća Mionica 85 i gostujuća Vida.

Kako se pomoćni sudija nije pojavio, delegat susreta Damir Alić preuzeo je tu ulogu pa je istovremeno obavljao tri funkcije, jer je osim pomoćnika, bio i posmatrač suđenja.

Na društvenim mrežama se pojavio i kratki snimak kako je to izgledalo, a interesantno je da je Alić istovremeno u rukama držao mobitel i zastavicu.

 

Gledao je šta se dešava na terenu, ali i vrlo često mu je pogled letio ka mobitelu. Šta je to bilo toliko zanimljivo, zna, vjerovatno, samo on.

Inače, utakmicu su u svoju korist riješili domaći sa 2:1. Pogađali su Zahirović i Huskić, koji je uspio promašiti i penal. Strijelac za goste bio je Suljić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...