"BOSANSKI TENK" NA PREKRETNICI KARIJERE: Sead Kolašinac odlučio gdje će igrati sljedeće sezone!?

Prije četiri godine, kada je odlučio da ode iz Schlakea, dugo je razmišljao o novoj sredini da bi se na kraju odlučio za Arsenal.

  • Sport

  • 21. Maj 2021  21. Maj 2021

  • 0

Sead Kolašanac se nalazi, vjerovatno, pred najvećim iskušenjem u karijeri.

Prije četiri godine, kada je odlučio da ode iz Schlakea, dugo je razmišljao o novoj sredini da bi se na kraju odlučio za Arsenal.

Sada se bh. reprezentativac nalazi pred još većim iskušenjem, jer treba odlučiti ostati sa Schalkeom 04 u Cvajti te se tako odreći igranja na najvišem nivou ili zatražiti transfer u neki drugi klub.

"Rudari" su ove sezone bili očajni, nije im pomoglo ni dovođenje Kolašinca u januaru te su na kraju potpuno zasluženo ispali iz Bundeslige.

Njemački mediji špekulišu kako bi Kolašinac trebao ostati da igra u Cvajati, i to zajedno sa Klaas-Janom Huntelaarom, koji je najavio penziju, ali bi mogao promijeniti mišljenje.

Inače, Schalke je danas objavio vijest da na kraju sezone odlaze čak destorica igrača. Na spisku nema Kolašinca, što i potvrđuje mogući ostanak.

Ovaj 27-godišnjak se nalazi na posudbi iz Arsenala, ali kako nisu objavili da se vraća u "Topnike", nagađa se da bi mogao biti posuđen i sljedeće sezone.

Inače, igrači koji odlaze su: Shkodran Mustafi, Nabil Bentaleb, Alessandro Schöpf, Steven Skrzybski, Benjamin Stambouli, Bastian Oczipka, William, Goncalo Paciencia, Frederik Rönnow i Kilian Ludewig.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...