BURNO U SUSJEDSTVU NAKON ODLASKA KRIVOKAPIĆA U BEOGRAD: "Premijer osramotio evropsku Crnu Goru, izdao je…"

Posjetu Zdravka Krivokapića Beogradu oštro su kritizirale Socijaldemokrate Crne Gore.

  • Regija

  • 28. Maj 2021  28. Maj 2021

  • 0

- To što smo od srpske novinske agencije, a ne od Vlade Crne Gore, informisani da premijer naše države Zdravko Krivokapić boravi u noćnoj “tajnoj” posjeti nama susjednoj državi i ide “na noge” onima koji su ga i postavili na to mjesto, da mu izdiktiraju “njegovo” mišljenje o Temeljnom ugovoru, još je jedna potvrda da imamo predsjednika Vlade koji radi za interes tuđe, a ne sopstvene države - saopšteno je iz SD-a Crne Gore.

 alt

Prema njihovim riječima, jednako skandalozno je to što je Krivokapić sebi dao za pravo da prenese “volju naroda”.

“Kojeg i čijeg, nije rekao. Time je ponovo izdao građansku i multietničku, a osramotio evropsku samosvjesnu Crnu Goru”, istaknuli su iz SD-a.

 alt

- Veliko URA za Vladu i nedoraslog njenog premijera. Ima li građanskih partija u vlasti? Ako ovu sramotu prećute, definitivno ih nema - zaključuju iz SD-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...