SKUPA GREŠKA: Pogledajte kako je vozaču Audija uspjelo da prevrne vozilo pri maloj brzini…

Ovaj video dobar je podsjetnik na to kako je lako završiti na krovu.

  • Auto

  • 31. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 0

Videozapis kućne sigurnosne kamere koji danas prenosimo, nastao je nedavno negdje u SAD-u. Iako na prvi pogled može izgledati zabavno, svakome ko vozi, ovaj snimak trebao bi biti upozorenje na to koliko je, zapravo, lako porodični automobil izvrnuti na krov, čak i pri malenoj brzini kretanja, na ravnoj cesti u naselju.

Naime, ovdje vidimo kako je oveći SUV Toyota Highlander nepropisno zaustavljen u voznoj traci i predstavlja značajnu prepreku svima koji tuda prolaze. U jednom trenutku, u kadar ulazi Audi, a samo dvije sekunde potom, našao se na krovu.

Ono što se dogodilo je lagani udarac u stražnji lijevi dio zaustavljenog Highlandera pa je neuspješni pokušaj izbjegavanja sudara završio okretanjem na krov. Uzrok nezgode, osim nepropisnog zaustavljanja SUV-a na kolniku…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...