GENIJALNI AMERIKANAC HIT NA INTERNETU: Prvo je prepjevao hitove Marije Šerifović i Vere Matović, a sada je na red došla pjesma Petra Graše…

Dok su na prvih nekoliko videa uglavnom kritike Balkanaca koji ne razumiju tekst naših pjesama, na videima novijih izvedbi pjesama više je komentara podrške. 

  • Show

  • 02. Jun. 2021  02. Jun. 2021

  • 0

Justus Reid američki je tiktoker poznat po videima u kojima pjeva ili pokušava pjevati balkanske pjesme. Otpjevao je tako "Molitvu" Marije Šerifović, "Miki Milane" Vere Matović, "Igru bez granica" Toše Proeskog, ali i "Moje zlato" Petra Graše.

Dok su na prvih nekoliko videa uglavnom kritike Balkanaca koji ne razumiju tekst naših pjesama, na videima novijih izvedbi pjesama više je komentara podrške. 

Najnovija Justusova izvedba je "Moje zlato" Petra Graše, što je za njega bio pravi izazov s obzirom na to da je do sada nekoliko puta spomenuo kako većim dijelom ne razumije tekst pjesama koje pjeva. Iako na prvu zvuči pomalo smiješno, i sam je Justus spomenuo da mu je izrazito dugo trebalo da nauči tekst tako da je ovo veliki Justusov uspjeh. Izvedbu možete pogledati @justus_reid

which part was better first or second half? ##Balkans ##serbia ##croatia ##slovenia ##balkanmusic 

♬ original sound - Justus Reid ">ovdje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...