SKANDAL NA TELEVIZIJI: Voditelj BBC-ja uhvaćen kako vodi vijesti bez pantalona (FOTO)

Snimak je odmah postao hit na društvenim mrežama, naročito zato što su se njegovi gosti svim silama trudili da ne prasnu u smijeh tokom razgovora o ozbiljnim pitanjima.

  • Šareni svijet

  • 04. Jun. 2021  04. Jun. 2021

  • 0

Voditelj BBC-ja nosio je šorc i brodarice dok je čitao ozbiljne vijesti u srijedu, na najtopliji dan ove godine, kada je u Britaniji registrovano više od 28 Celzijevih stepeni.

Shaun Lay (51) nosio je sako i kravatu, ali su oštrooki gledaoci odmah spazili da ispod pojasa nije toliko uštogljen – nosio je bermude i brodarice dok je čitao vijesti o koronavirusu i političkom haosu u Izraelu.

Snimak je odmah postao hit na društvenim mrežama, naročito zato što su se njegovi gosti svim silama trudili da ne prasnu u smijeh tokom razgovora o ozbiljnim pitanjima. Lay nije odustao od neuobičajene modne kombinacije ni do kraja dana, osim što je predveče nosio naočare za čitanje.

Lay je i krajem aprila primijećen kako čita vijesti u bermudama, a britanski tabloidi su tada prenijeli da ovaj prezenter koji živi u zapadnom Londonu, voli da šeta po gradu u kratkim pantalonama kako bi pocrnio, prenosi Hayat.ba.

Lay je dugogodišnji saradnik BBC-ja, koji je odbio da komentariše prestup, a vodio je i emisije posvećene serijalu "Doktor Who".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...