REGIONALNI LIDER U FARMACEUTSKOJ INDUSTRIJI: "Bosnalijek" ugostio penzionere, u narednom periodu bit će im uplaćena...

Zahvaljujući povoljnijoj epidemiološkoj situaciji, "Bosnalijek" je tokom protekle sedmice ugostio svoje penzionere na tradicionalnom druženju.

  • Društvo

  • 07. Jun. 2021  07. Jun. 2021

  • 0

Zbog pandemije su ovi susreti održani u manjim grupama poštivajući sve epidemiološke mjere.

U ugodnoj atmosferi u prostorijama "Bosnalijeka" penzionerima su uručeni prigodni pokloni, a u narednom periodu bit će im uplaćena i određena finansijska podrška.

Generalni direktor "Bosnalijeka" Nedim Uzunović kaže da je ovogodišnje druženje s bivšim kolegama proteklo u znaku obilježavanja vrijednog jubileja - 70 godina postojanja "Bosnalijeka".

"Naši penzioneri su u velikoj mjeri doprinijeli da 'Bosnalijek' izraste u najvećeg domaćeg proizvođača lijekova koji danas svoje proizvode izvozi u više od 20 država na tri kontinenta. Zahvaljujući trudu i radu svih generacija radnika, 'Bosnalijek' je trenutno regionalni lider u farmaceutskoj industriji. Uspjeli smo odgovoriti svim potrebama domaćeg tržišta u vremenu pandemije, a sigurno snabdijevanje naših građana svim esencijalnim lijekovima i pomoć u borbi protiv Covida-19 ostaje naš prioritet i u narednom periodu", poručio je Uzunović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...