GOLMAN NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Pogledajte golčinu Lionela Messija protiv Chilea, ali Argentinci na kraju nisu imali razloga za slavlje...

U utakmici grupe A na Copa Americi domaća Argentina remizirala je s reprezentacijom Chilea.

  • Sport

  • 15. Jun. 2021  15. Jun. 2021

  • 0

Na kraju je rezultati glasio 1:1 te su Argentinci nastavili s lošim rezultatima protiv, barem na papiru, lošijih protivnika.

No, utakmicu je obilježio pogodak argentinskog čarobnjaka Lionela Messija, koji je svoju reprezentaciju doveo u vodstvo u 33. minuti utakmice.

Gosti su poravnali u 57. minuti preko Vargasa, što je bio i konačan rezultata, a samo minutu ranije Arthuro Vidal je promašio penal za goste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...