TRAGEDIJA NA BH. CESTAMA: Autom sletio sa puta, poginula njegova majka

Prema našim informacijama, automobilom je upravljao ženin sin.

  • Hronika

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 0

Sava Knežević poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na području Prnjavora, kada je automobil u kojem je bila suvozač, sletio sa puta, saznaje "Srpskainfo".

Prema informacijama ovog portala, automobilom je upravljao njen sin.

Portparol Policijske uprave Banja Luka Danijela Mučibabić rekla je da se nesreća dogodila jučer oko 13 sati.

– Do nesreće je došlo na regionalnom putu Prnjavor – Srbac u mjestu Velika Ilova. Nesreća se dogodila kada je M. K. izgubio kontrolu nad automobilom Škoda Felicia i sletio sa puta. On je u ovoj nezgodi zadobio laške povrede.  Na mjestu suvozača bila je S. K. iz Drvara, koja je od zadobivenih povreda preminula – pojasnila je Mučibabićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...