POČINJE BITKA ZA SVAKOG KUPCA: Škoda protiv Dacije, osnovni modeli imat će vrlo povoljne cijene…

Škoda ima velike planove, planira u sljedećih deset godina postati jedan od Top 5 proizvođača u Europi po prodaji novih vozila.

  • Auto

  • 26. Jun. 2021  

  • 0

U postizanju ambicioznog cilja ulogu će imati i nova Fabia koja će imati povoljnu početnu cijenu od 14.000 eura. Ovaj model će vjerovatno ići s benzinskim motorom od 65 KS i skromnijom opremom za postizanje tržišnog uspjeha u južnoj i jugoistočnoj Europi.

No, Dacia Sandero s motorom iste snage košta malo više do 11.000 eura, a opremljeniji model Comfort košta oko 1.250 eura jeftinije od Fabije. No, Škoda očigledno računa na snagu brenda.

Bit će zanimljivo vidjeti koliko će koštati prvi model s turbobenzinskim motorom…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...