NA ŠTA SPADE KUĆA JUGOVIĆA: Željka Cvijanović čestitala Vidovdan - Krsnu slavu Vojske Republike Srpske

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku komandantu Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka Oružanih snaga BiH brigadiru Miloradu Krajšumoviću, pripadnicima Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka Oružanih snaga BiH, kao i nekadašnjim pripadnicima Vojske Republike Srpske povodom Vidovdana – Krsne slave Vojske Republike Srpske.

  • Mini market

  • 27. Jun. 2021  

  • 4

- U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke povodom obilježavanja Vidovdana – Krsne slave Vojske Republike Srpske i Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka Oružanih snaga BiH.

Na veliki praznik Vidovdan, koji je sinonim za velika stradanja, ali i pobjede i nacionalna nadahnuća, sa neizmjernom zahvalnošću i posebnim pijetetom sjećamo se pripadnika Vojske Republike Srpske, heroja koji su utrli put slobode i ugradili svoje živote u temelje Republike Srpske.

Obaveza svih nas je da baštinimo sjećanje na vojsku koja je nastala iz naroda, podsjetimo se na njen časni vojni put u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu i borce koji su junački branili i odbranili svoja vjekovna ognjišta i Republiku Srpsku, pravo da živimo u slobodi i miru.

Njihova žrtva trajno nas obavezuje da čuvamo, branimo i gradimo našu Republiku, jedinog garanta opstanka i slobode srpskog naroda na ovom prostoru. U uvjerenju da ćemo svaki naredni Vidovdan proslavljati u još boljoj i snažnijoj Republici Srpskoj, čestitam vam praznik i srdačno vas pozdravljam - navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...