VELIKI PROBLEMI U HRVATSKOJ: Delta soj koronavirusa najvjerovatnije prisutan u turističkoj regiji...

Stručnjaci pozivaju građane na masovnu vakcinaciju.

  • Regija

  • 28. Jun. 2021  28. Jun. 2021

  • 0

U emisiji Hrvatskog radija "U mreži Prvog" gostovali su epidemiologinja Iva Pem-Novosel iz HZJZ-a, zamjenica direktora Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" Sandra Šikić, glavni zadarski epidemiolog Alan Medić i direktorica prodaje AKD-a Adela Jelinek-Bišćan. Urednica: Mirjana Grahovac.

Medić je rekao kako se broj novozaraženih u Zadarskoj županiji smanjuje. Protekle sedmice vakcinisali su velik broj ljudi i sad očekuju dolazak na vakcinisanje bez ikakve najave, dodao je. Medić je, također, rekao da je delta soj, najvjerovatnije, prisutan u njihovoj županiji. Naveo je kako očekuju da će se ove sedmice u Zadarskoj županiji vakcinisati 5.000 ljudi.

- Otiđite na cijepljenje, nema nam drugog načina da zaustavimo ovu priču - poručio je Medić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...