ĆIRO BLAŽEVIĆ U SVOM STILU PRED SPEKTAKL NA EURU: Pogađate šta je rekao...

Luka Modrić je u duelu, kada je najviše trebalo, bio najbolji na terenu. Ćiro ga hvali.

  • Sport

  • 28. Jun. 2021  28. Jun. 2021

  • 2

Nismo trebali Miroslavu Ćiri Blaževiću ni postaviti pitanje ko će pobijediti - Hrvatska ili Španija, kada se telefonska veza sa Zagrebom uspostavila, a trener svih trenera je kao iz topa rekao:

- Hrvatska pobjeđuje, je**t ćemo im majku… Dosta je bilo njihovog kapitalizma, njihove imperije. Oni u športskom dijelu, sine moj, ne mogu s nama, siromasima.

Luka Modrić je u duelu, kada je najviše trebalo, bio najbolji na terenu. Ćiro ga hvali.

- Ma, Luka je gigant, univerzalac koji jednim potezom može riješiti utakmicu. J**i ga, teško je sada prognozirati da li će opet zabiti – dodao je Blažević.

Bivši selektor Hrvatske i Bosne i Hercegovine hvali "Vatrene".

- Uhvatili su ritam… Pokazali su da smo vicešampioni svijeta. Mi to branimo i na Euru. Hrvatska može daleko – priča Ćiro za Radiosarajevo.ba.

Na kraju je nahvalio i Zlatka Dalića.

- Dalić je svjetska klasa. To je dokazao na posljednjem Svjetskom prvenstvu, kada je osvojio drugo mjesto. A i sada u duelu sa Škotskom. I večeras očekujem neku njegovu čaroliju protiv Španije – kazao je Blažević.

Susret se igra na Parken stadionu u Kopenhagenu i na rasporedu je u 18 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...