GRANIT ZAPALIO INTERNET: Xhaka prije izvođenja penala eksirao flašu Coca-Cole i napravio haos na Twitteru

Švicarci su sinoć pokazali da imaju nevjerovatan timski duh i nisu odustajali iako su ih nakon golčine Paula Pogbe za 3:1 svi otpisali.

  • Sport

  • 29. Jun. 2021  29. Jun. 2021

  • 1

U centru pažnje nakon produžetaka našao se kapiten švicarske reprezentacije Granit Xhaka, koji je eksirao flašu Coca-Cole pred izvođenje penala i postao hit na društvenim mrežama.

Image

Naravno, svi su odmah počeli da "prozivaju" Cristiana Ronalda, koji je izričito protiv konzumiranja Coca-Cole, što je javno rekao na jednoj pres-konferenciji prije desetak dana.

Tada je Ronaldo na pres-konferenciji sklonio dvije flaše Coca-Cole i poručio da svi trebaju da piju vodu.

Međutim, čini se da Xhaka baš ne misli tako te je u nekoliko gutljaja uspio da eksira flašu kole pred penale.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...