NAKON SPEKTAKLA U BANJOJ LUCI: Stanivuković priredio doček košarkašicama koje nastupaju za Srbiju i BiH, skandalozna reakcija Rajka Vasića…

U Banjoj Luci sinoć je upriličen doček košarkašicama iz ovog grada koje su nastupale na nedavno održanom Eurobasketu.

  • Mini market

  • 02. Jul. 2021  02. Jul. 2021

  • 12

Radi se o jednoj reprezentativki Srbije i četiri košarkašice koje nose dres BiH. One su se pojavile na balkonu Gradske uprave, a sve je popraćeno muzičkim programom.

 

- Banja Luka je večeras pokazala kako se slavi, kako se sjaji i koliko je velika. Ovaj balkon će biti mjesto gdje ćemo od sada dočekivati najbolje. Djevojke, hvala vam što ste učinili da naša Gradska uprava večeras zasja u punom sjaju - poručio je Stanivuković.

No, nisu baš svi u Banjoj Luci sretni zbog dočeka košarkašica. Nedugo nakon spektakularnog dočeka oglasio se bivši glasnogovornik SNSD-a skandaloznom porukom.

"Igrale pod zastavim BiH. Sramota Srpske", poručio je Vasić na društvenim mrežama.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...