POGLEDAJTE PRELIJEPE FOTOGRAFIJE IZ GLAVNOG GRADA BIH: Vojni orkestri SAD i BiH defilovali ulicama Sarajeva

Vojni orkestar je krenuo od Vječne vatre te prodefilovao kroz Ferhadiju do Sebilja.

  • Vijesti

  • 03. Jul. 2021  03. Jul. 2021

  • 0

Muzičari su izveli dio repertoara i na taj način pozvali publiku na koncert koji će biti održan u Velikoj dvorani JU "Bosanski kulturni centar KS", sa početkom u 20 sati

Zajednički vojni orkestar Oružanih snaga BiH i Vojske SAD-a - U.S. Army Europe and Africa Band & Chorus danas su prodefilovali centrom Sarajeva i privukli veliku pažnju građana.

Vojni orkestar je krenuo od Vječne vatre te prodefilovao kroz Ferhadiju do Sebilja.

Pogledajte defile vojnih orkestara Oružanih snaga BiH i Vojske SAD-a kroz Sarajevo Opširnije na https://bit.ly/3dGqUJR Foto: Senad Gubelić

Objavljuje OslobodjenjeSubota, 3. srpnja 2021.

Muzičari su izveli dio repertoara i na taj način pozvali publiku na koncert koji će biti održan u Velikoj dvorani JU "Bosanski kulturni centar KS", sa početkom u 20 sati.

S obzirom da je zbog epidemioloških mjera ograničen broj posjetitelja, koncert će biti prenošen i uživo od 20 sati, putem YouTube kanala: BKC Sarajevo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...