ODJEKNULA STRAŠNA EKSPLOZIJA U SARAJEVSKOJ OPĆINI: Nema povrijeđenih, ali su oštećena…

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a na objektu i dva parkirana putnička motorna vozila je pričinjena materijalna šteta, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo

  • Hronika

  • 06. Jul. 2021  

  • 0

Sinoć u 23:50 sati obaviještena je dežurna služba Pete PU da je u ul. Nikole Šopa, područje općine Ilidža, došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave, ispred ugostiteljskog objekta vlasništvo Dž. A. iz Sarajeva.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a na objektu i dva parkirana putnička motorna vozila je pričinjena materijalna šteta, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca, javlja Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...